Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever) recept
Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever) recept

Hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze heel fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Wrijf de ui en knoflook samen met de asem, water, zout en peper in de vijzel tot een mooie pasta.
Snij de lever in zeer dunne plakken.
Marineer de plakken lever circa 15 minuten in deze pasta.
Verhit de olie in een wok en frituur de plakken lever bruin en krokant.
Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Warm serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hati goreng kering (gemarineerde, droog gebakken lever) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven