Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Zet alle ingrediënten klaar voor een prettige manier van werken.

    Pel de rode , snijd een paar ringen eraf en bewaar deze.
    Doe de rest van de rode in de keukenmachine en mix tot deze fijn is.
    Voeg de eidooier van het toe in de keukenmachine.
    Voeg de , komijnpoeder, oregano, , en de paremezaanse toe en mix het geheel.
    Voeg de gemixte ingrediënten toe aan het gehakt in een kom en kneed het met de handen goed door elkaar.
    Voeg zwarte en toe.
    Draai van het gehakt twee evengrote gehaktballen en druk ze dan plat.
    Bedek de hamburgers met krimpfolie en leg ze in de koelkast, zodat je verder kunt gaan met de rest bereiden.
    Verhit een pan met .
    Snijd de topjes van de groene uit pot en snijd ze in de lengte doormidden.
    Snijd de in plakjes.
    Plaats de hamburgers in de pan met hete en keer ze elke minuut (totale baktijd circa 10-15 minuten).
    Plaats de hamburgerbroodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven.
    Beleg de hamburgerbroodjes met de gewassen sla, hamburger, tomatenschijven, doormidden gesneden en de cheddar .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • paneermeel, parmezaanse kaas, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en kaas
  • parmezaanse kaas en kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in dijon mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in dijon mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
609 kcal
30%1218 kcal
Vetten
36 g.
52%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%38 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Homemade Cheeseburgers Huge