Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulash recept
Hongaarse goulash recept

Hongaarse goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uien eventjes fruiten, het vlees bij de uien voegen en met gesloten deksel op lage temperatuur 10 minuten sap laten trekken. Deksel eraf nemen en dan kruiden met peper, zout en paprika. Goed omroeren. De ontstane vloeistof inkoken, dat geeft smaak en kleur aan de saus. Goulash blussen met rundsbouillon of rode wijn. Deksel erop zetten en ca. 60 minuten laten smoren. (of 10 minuten met de secuquick) - De partjes tomaat en de puree toevoegen. Nog 20 minuten laten smoren. - Tenslotte op smaak brengen met de kruidenmengeling.

Serveersuggesties

Koken met het AMC multigaarsysteem.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven