Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honing-mosterd gebraad uit de oven recept
Honing-mosterd gebraad uit de oven recept

Honing-mosterd gebraad uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met peper en zout naar smaak. Verhit de olie in de braadpan en braad het vlees rondom egaal bruin. Verdeel de honing-mosterd met behulp van de bolle kant van een lepel over het vlees en draai het vlees op de besmeerde kant en herhaal dit aan de nog onbesmeerde kant van het vlees. Doe vervolgens hetzelfde met de honing. Voeg een beker water toe. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden en zet de braadpan in de oven. Regelmatig even het vlees bedruipen met het braadvocht. Braad het vlees in de oven ca. 1 uur. Vor het aansnijden vlees even (ca. 5 minuten laten rusten op 'n warm bord, eventueel afdekken met alufolie.

Serveersuggesties

Erg lekker met gebakken krieltjes, aardappelschijfjes of patat en een lekkere, frisse salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit honing-mosterd gebraad uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven