Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hutselfrutsel recept
Hutselfrutsel recept

Hutselfrutsel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het varkensvlees in reepjes snijden. De olie verwarmen in de wok, dan het vlees er als eerste in, een beetje zout en peper toevoegen. Als het vlees mooi bruin van kleur is, het teentje knoflook er boven uitpersen. Een paar minuten meebakken. Dan de krieltjes erbij, deze ook even meebakken (tot ze half gaar zijn), dan de roerbakgroenten(kant en klaar) toevoegen en dit alles nog 5 minuten meebakken. Let wel op: nadat de groenten erbij gedaan zijn, het vuur niet meer voluit zetten.

Allergenen Informatie

Voor dit hutselfrutsel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven