Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ierse Kerrieschotel recept
Ierse Kerrieschotel recept

Ierse Kerrieschotel


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Appel raspen.
Ananas in kleine stukjes snijden.
Soepgroente fijn malen.
Gehakt rullen.
Kerriepoeder en hot kerriepoeder erbij.
Kerriesaus toevoegen en 2 kopjes water.
Sambal naar smaak toevoegen.
Knoflook toevoegen.
Geraspte appel en ananas erbij.

Origineel wordt dit gerecht gegeten met witte rijst of gebakken aardappeltjes.
ongeveer 35 minuten zachtjes koken op laag vuur of andere warmtebron.

ondertussen rijst koken en afgieten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ierse kerrieschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven