Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiaas gekruide gehaktballen recept
Indiaas gekruide gehaktballen recept

Indiaas gekruide gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het brood weken in een paar eetlepels water en knijp het dan uit. Doe het gehakt in een kom met de currypasta, brood, zout, geraspte ui, groene peper, de helft van de koriander en ei en kneed het snel tot een homogeen gehakt. Vorm er 8 balletjes van. Verwarm de olie in een hapjespan en bak de balletjes rondom aan. Giet er de tomatenblokjes bij en nog een snufje zout. Laat het zonder deksel 5 minuten pruttelen zodat de saus iets indikt. Breek de eieren in een kommetje, laat de dooiers heel. Giet nu de eieren voorzichtig tussen de balletjes in de saus en doe het deksel op de pan. Laat het in 5 minuten gaar stoven. Leg op ieder bord 2 balletjes en een ei met wat van de saus en bestrooi met de rest van de koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiaas gekruide gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indiaas gekruide gehaktballen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Waar haalt de gemiddelde kok in India dan die witte boterhammen vandaan? Jammer, dat vernederlandsen van de recepten. En hoe maak je milde currypasta? Dan wordt het koken pas echt leuk!
    Cornelie gaf dit recept op 24 mei 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven