Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Indiase stoofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het in stukjes gesneden stoofvlees met zout en peper en bak het even licht aan. Neem het vlees dan uit de pan en doe dat over in een grote braadpan, roer de bouillon erbij. Dan bakt je in het vet (waarin je het vlees heeft gebraden) de fijn gesneden ui even aan en meng deze daarna bij het vlees. Sudder dit gaar in circa anderhalf uur met het deksel op de pan. Houd even in de gaten dat het vuur onder de pan niet al te hoog staat. Na deze suddertijd roer je de creme fraiche, het safraan, de cayennepeper en de kerry er door. Proef of je de juiste hoeveelheid hebt toegevoegd. (niet direct te veel cayennepeper toevoegen) Nu laat je het geheel op een zacht vuurtje nog ongeveer 10 minuten door sudderen. Schil de bananen en snijd deze in niet te kleine blokjes en roer deze door de stoofschotel. Lekker bij rijst en een salade van frisse tomaten, komkommer en geraspte wortelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase stoofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven