Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische frikandel recept
Indische frikandel recept

Indische frikandel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met de schil gaar, haal daarna de schil eraf. Kruid het gehakt met zout, peper, nootmuskaat en knoflookpoeder op eigen smaak. Meng het gehakt, de aardappels en 1 ei door elkaar tot het 1 gladde massa is. Zet het een uurtje in de koelkast. Maak er allemaal kleine gehaktballetjes van en bak het in hete olie in een pan. Je kunt het warm eten maar het hoort koud met rijst en groente.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indische frikandel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Indische frikandel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Ga ze nu ook maken lekker hoor
    Wimlommert gaf dit recept op 9 september 2017 5 uit 5 sterren
  • Welke pijp moet ik gebruiken om frikandel te maken?
    Eshrat Mandana gaf dit recept op 25 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven