Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans gekruide karbonades recept
Italiaans gekruide karbonades recept

Italiaans gekruide karbonades


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200 C voorverwarmen. Karbonades naast elkaar in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Ui pellen en in ringen snijden. In braadpan olie verhitten en uiringen 2 min. fruiten. Tomatenpuree toevoegen en 1 min. meebakken. Rode wijn, kruiden, zout en peper toevoegen en geheel verhitten. Tomatensaus over karbonades verdelen. Karbonades afgedekt in oven in ca. 25 min. gaar laten worden. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in 6 min. beetgaar koken. Karbonades met rijst en broccoli serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaans gekruide karbonades recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven