Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse aardappeltjes met  varkensfilet recept
Italiaanse aardappeltjes met  varkensfilet recept

Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden celsius.
Snijd de aardappels in partjes van 2 cm.
Schep ze op de bakplaat om met 2 eetlepels olijfolie en het zeezout.
Rooster de aardappels in de vvorverwarme oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar.
Verhit intussen in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie.
Bestrooi de filetlapjes met de oregano, zout en peper. Bak in ca. 8 minuten het vlees rosŤ en bruin of net gaar.
Meng de tomaten met de uiringen, de olijven, 2 eetlepels oljfolie en zout en peper naar smaak.
Schep de aardappeltjes om met de rucola en verdeel over de borden. Leg er de filetlapjes bij en serveer met de tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse aardappeltjes met varkensfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven