Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse gehaktmuffins recept
Italiaanse gehaktmuffins recept

Italiaanse gehaktmuffins


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 140 graden.
Voeg het gehakt, kaas, de tomaatjes, knoflook, zout en het paneermeel in een kom bij elkaar en meng alles door elkaar. Strooi de Italiaanse kruiden erover en besprenkel met de olie.
Leg de ham in de vormpjes van een muffin bakvorm en verdeel ook het gehakt over de holletjes.
Bedek de bakvorm met aluminiumfolie en bak dit een uur in de oven tot het gaar is.
Haal na 40 minuten het aluminiumfolie eraf, zodat de bovenkant bruin wordt.
Laat de gehaktmuffins afkoelen, snijd ze doormidden of serveer ze heel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse gehaktmuffins recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven