Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse kalfsrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi elke schnitzel met zout en peper en leg er een plak ham en daarna een plak kaas op. Rol ze op en bind er touwtjes omheen. Smelt de boter of de margarine in een braadpan en bak de rolletjes rondom goudbruin. Voeg de wijn en het water toe en laat de rolletjes in 20 minuten gaar sudderen. Snijd intussen de komkommer in blokjes en doe die er de laatste 5 minuten bij. Bind het kooknat met maïzena. Lekker met lintnoedels en gesmoorde champignons.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse kalfsrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven