Jachtschotel de luxe

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Pel de ene snijd ze in stukken.
  2. Snijd de in blokjes.
  3. Schil de en snijd ze in stukken.
  4. Smelt 50 gram in een braadpan en bak de met het vlees 4 minuten.
  5. Roer de en erdoor.
  6. Schenk er na 3 minuten 200 mililiter heet water bij en verkruimel het bouillonblokje erboven.
  7. Steek de in het laurierblad en voeg het toe.
  8. Laat het vlees met de deksel op de pan 1,5 uur op laag vuur stoven.
  9. Kook de met wat in water in 20 minuten gaar.
  10. Giet ze af en stamp ze fijn.
  11. Verwarm de en roer het door de tot een puree en breng het op smaak met .
  12. Verwijder het laurierblad met .
  13. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  14. Schil de appelen, verwijder de klokhuizen, snijd ze in stukken en schep ze door het vlees.
  15. Schep het vleesmengsel in een ovenschotel en verdeel de puree erover.
  16. Verkruimel de en strooi het over de puree.
  17. Verdeel 25 gram in klontjes erover.
  18. Laat de schotel in 30 minuten warm worden en ee nmooi bruin korstje krijgen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
  • boter en runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Jachtschotel de luxe heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Gisteravond gegeten, receptuur beetje aangepast en opgewaardeerd naar 6 personen. Was erg lekker en voor herhaling vatbaar.
Chevelle 9 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
615 kcal
30%2460 kcal
Vetten
41 g.
58%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Jachtschotel de luxe