Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse biefreepjes recept
Japanse biefreepjes recept

Japanse biefreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Biefstuk in dunne reepjes snijden, knoflook er overheen uitpersen, overgieten met een scheut sojasaus en even laten marineren. De rijst koken, afgieten en afgedekt uit laten stomen. Bosuien in brede ringen snijden. In een wok olie verhitten en de biefstukreepjes snel bakken (de knoflookmarinade mag gewoon mee de pan in. Zodra ze bruin zijn, afblussen met de rijst- of witte wijn zodat het aanbaksel oplost. Daarna de bosuitjes toevoegen en even mee laten bakken. Afmaken met zout naar smaak. Biefreepjes op de rijst serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse biefreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Japanse biefreepjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Het smaakte goed, alleen is dit niet genoeg voor 4 personen. Wij hadden met zijn 2 en hier precies genoeg aan. Eenvoudig te bereiden. En smaakt als bij de wok.
  Mike Wilms gaf dit recept op 8 januari 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven