Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse groentensaus met entrécote recept
Japanse groentensaus met entrécote recept

Japanse groentensaus met entrécote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst koken. Oven voorverwarmen tot ca. 200 graden C. Entrécote met peper en zout bestrooien en even bakken, daarna warm houden in aluminiumfolie. In andere pan soyasaus, wijn en suiker aan de kook brengen en ca. 3 minuten laten koken. Intussen ui schoonmaken, in plakjes snijden en bij het soyamengsel doen, daarna nog 1 minuut laten koken. Saus door zeef gieten en achtergebleven ui-plakjes over twee ovenschaaltjes verdelen. Groenten snijden, wassen en droogdeppen. In resterende olie de groenten roerbakken en op smaak brengen met zout en peper. Eieren loskloppen met een snufje zout. Roergebakken groenten over de schaaltjes verdelen. De in zeer dunne plakjes gesneden entrécote erop leggen en het eimengsel er over verdelen. Schaaltjes in de voorverwarmde oven plaatsen tot het ei is gestold. Serveertips: In schaaltjes opdienen met de rijst er appart bij. Gare rijst, bami of pasta kunnen eventueel ook door de groente geroerd worden alvorens de groente in het schaaltje gaat. Lekker hiervoor is een licht groentesoepje. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse groentensaus met entrécote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven