Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfschnitzel in sherryjus recept
Kalfschnitzel in sherryjus recept

Kalfschnitzel in sherryjus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de asperges schoon en snijd de uiteinden eraf Klop de schnitzels platter. Beleg de schnitzels elk met een plak ham. Was de kuiden en ris de blaadjes eraf. Leg de kruiden op het vlees. Klap de stukken vlees dicht en steek ze vast met satéprikkers. Kook de asperges met het deksel op de pan ca. 8 minuten in water met wat zout en suiker. Bak de schnitzel aan elke zijde in hete olie 3.5 minuten aan. Garneer de borden met de citroenschijven.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfschnitzel in sherryjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven