Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfslapje met roomsaus recept
Kalfslapje met roomsaus recept

Kalfslapje met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Haal het vlees door de bloem. Verhit de boter in een braadpan en bak de sjalotjes 10 minuten op laag vuur. Neem het uit de pan en zet het apart. Bak de kalfslapjes aan beide kanten bruin, neem ze uit de pan en houd ze warm. Voeg al roerend de rest van de bloem aan het achter gebleven bakvet toe. Voeg de wijn en bouillon al roerend toe en kook de saus in tot hij iets dikker wordt. Voeg al roerend de sjalotjes met tijm, mosterd en room toe. Breng de saus al roerend aan de kook en leg de kalfslapjes in de saus. Laat het vlees op laag vuur in 10 minuten gaar pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfslapje met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kalfslapje met roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker, maar kalfslapjes moeten toch echt iets langer sudderen voordat deze gaar zijn. Kalfsoester of snitzel kan wel, maar dat is behoorlijk wat duurder. Half uurtje sudderen is echt wel nodig. ... Lees reactie
    Janny gaf dit recept op 20 oktober 2011 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven