Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsoester met kappertjessaus recept
Kalfsoester met kappertjessaus recept

Kalfsoester met kappertjessaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de teentjes knoflook en pers ze uit. Hak de kappertjes fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kalfsoesters aan beide kanten bruin en gaar. Neem het vlees uit de pan en dek het af met alu-folie om warm te houden. Voeg de knoflook toe aan het achter gebleven bakvet en blijf roeren tot de knoflook gaat geuren. Voeg de wijn toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de bouillon toe en laat het geheel op laag vuur zachtjes zonder deksel 5 minuten sudderen. Breng de saus op smaak met peterselie en kappertjes. Serveer de kalfsoesters met de kappertjessaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsoester met kappertjessaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven