Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsreepjes in roomsaus recept
Kalfsreepjes in roomsaus recept

Kalfsreepjes in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de rode ui. Snijd het vlees in dunne plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de ui glazig en zacht. Voeg de plakjes vlees toe en bak het geheel al roerend. Schenk de wijn en room in de pan en breng het aan de kook. Temper het vuur en laat het vlees in 1 uur zachtjes gaar en rosť sudderen. Breng het gerecht op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsreepjes in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven