Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsreepjes met witte wijnsaus recept
Kalfsreepjes met witte wijnsaus recept

Kalfsreepjes met witte wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uitjes en snijd ze in ringetjes. Snijd de kalfslappen in smalle reepjes. Verdeel de broccoli en bloemkool in roosjes. Kook de broccoli en bloemkool in water met zout in 8 minuten beetgaar. Verhit de boter en olijfolie in de wok en roerbak de kalfsreepjes in 3 minuten bruin. Voeg zout en kerriepoeder toe en schenk de wijn en kookroom erbij. Stoof het geheel tot de saus iets indikt. Schep de uitjes erdoor. Leg de broccoli en bloemkool in een ring op 4 borden en schep de kalfsreepjes met de saus in het midden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsreepjes met witte wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven