Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzel recept
Kalfsschnitzel recept

Kalfsschnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 4 dunne plakjes van de citroen en pers de rest uit. Snijd de schnitzels samen in 4 stukjes en bestrooi ze rondom met bloem. Verhit 30 gram boter in een koekenpan en bak de schnizels 4 minuten aan beide kanten. Bestrooi het vlees met zout. Neem het vlees uit de pan en houd het vlees warm. Roer 1 1/2 eetlepel citroensap met de rest van de boter en basilicum door het bakvet en schraap het aanbaksel los. Verdeel het vlees over 2 borden, schep de saus erover en leg de plakjes citroen erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven