Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzel in tomatensaus recept
Kalfsschnitzel in tomatensaus recept

Kalfsschnitzel in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schnitzel in kleine stukjes. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak het vlees bruin aan en neem het uit de pan.
Fruit de ui en de knoflook in het bakvet. Voeg het blik gepelde tomaten toe en druk de tomaten met een spatel klein.
Leg het vlees met de olijven en de kappertjes terug in de pan en verwarm 5 minuten tot een dikke tomatensaus. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzel in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven