Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzel met rode pesto recept
Kalfsschnitzel met rode pesto recept

Kalfsschnitzel met rode pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kaas in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten bruin. Bestrooi ze met zout. Bestrijk de bovenkant van de schnitzels in de pan met de helft van de pesto en leg de danish blue erop. Laat de kaas met de deksel op de pan smelten. Leg de biefstukjes op 2 borden. Voeg de rest van de pesto met 2 eetlepels water toe aan het achter gebleven bakvet en meng het goed door elkaar. Schep de pestojus over de biefstukjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzel met rode pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven