Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzel met zoete witte wijn recept
Kalfsschnitzel met zoete witte wijn recept

Kalfsschnitzel met zoete witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schnitzels samen in 4 stukken. Bestuif de stukjes vlees met bloem en schud het overtollige eraf. Verhit de boter in een koekenpan, leg de tijmtakjes erin en bak de schnitzels 3 minuten pere kant gaar en bruin. Breng het op smaak met zout. Schenk de witte wijn erbij en breng het al roerend aan de kook. Wentel de schnitzels erdoor zodat ze een beetje gaan glanzen van de wijn. Verwijder de tijm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzel met zoete witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven