Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoen met bleekselderij recept
Kalkoen met bleekselderij recept

Kalkoen met bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels in grote pan aan de kook brengen. Laag zetten en in 11 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen bleekselderij schoonmaken en in boogjes snijden, lichtgroene blaadjes bewaren. Bleekselderij in ruim kokend water met wat zout in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten. Bieslook fijnknippen. Olie mengen met kruidenmix en wat zout. Kalkoenfilets ermee inwrijven en in hete grillpan om en om in ca. 6 min. gaargrillen. Ondertussen 300 mililiter koud water in pan schenken, al roerend inhoud zakje jus toevoegen en aan de kook brengen. Bleekselderijgroen en helft bieslook toevoegen. Gekookte bleekselderij op smaak brengen met zout en peper. Gekookte aardappels mengen met rest bieslook en over vier borden verdelen, kalkoen, bleekselderij en jus erbij geven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoen met bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kalkoen met bleekselderij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Het afgietwater van de bleekselderij gebruiken voor de saus. Geeft extra smaak en vitamines :-)
  Frank gaf dit recept op 13 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven