Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenragout met paddenstoelen recept
Kalkoenragout met paddenstoelen recept

Kalkoenragout met paddenstoelen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de rijst in ruim water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep het vlees droog en snijd hem in blokjes.
Pel en snipper de uien. Maak de champignons schoon.
Verhit de olie in een pan. Bak de kalkoenfilet rondom goudbruin.
Bak de ui en de champignons ca. 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met bloem en bak kort mee. Schenk 750 ml water en de slagroom erbij. Breng aan de kook. Roer het bouillonblokje erdoorheen en kook ca. 10 minuten op laag vuur. Voeg de bevroren doperwten toe en kook ca. 3 minuten verder.
Breng de ragout op smaak met zout, peper en citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenragout met paddenstoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven