Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijners met spekjes, zilveruitjes en piccalilly recept
Kapucijners met spekjes, zilveruitjes en piccalilly recept

Kapucijners met spekjes, zilveruitjes en piccalilly


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en kook ze gaar in ca. 20 minuten in water met zout. Giet af en stamp fijn. Voeg zoveel warme melk toe tot er een smeuige puree ontstaat. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat en voeg de boter toe.
Bak de spekblokjes in de bakboter aan en bak deze mee.
Blus af met de kalfsfond. Voeg laurier en fond aan de kruidnagel en jeneverbes toe en laat het geheel doorkoken. Kook de capucijners in 5 minuten en voeg toe aan het fond met de kruiden.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer met de puree en de piccalilly.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kapucijners met spekjes, zilveruitjes en piccalilly recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven