Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade Hawaï met gebakken aardappels recept
Karbonade Hawaï met gebakken aardappels recept

Karbonade Hawaï met gebakken aardappels


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze ca. 20 minuten. Spoel de aardappels kort onder koud stromend water, pel ze en laat ze afkoelen.
Laat de ananasschijven uitlekken en vang het sap op.
Roer de crème fraîche, de kerrie, 2 eetlepels ananassap en een beetje zout door elkaar tot een kerriedip. Zet in de koelkast.
Dep de karbonades droog. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak er het vlees ca. 2 minuten per zijde in. Neem uit de pan.
Pel en snipper de ui Snijd de aardappels in plakken. Verhit 3 eetlepel olie in het bakvet. Bak er de aardappels 10-1 5 minuten goudbruin in. Voeg na 5 minuten de ui toe en bak mee. Breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de aardappels in een ovenschaal. leg de karbonades erop. Bestrijk de karbonades met 1 eetlepel kerriedip. Verdeel de ananas en de kaas eroverheen.
Gratineer de ovenschotel ca. 5 minuten onder de grill van de oven. Serveer met de overige dip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade hawaï met gebakken aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven