Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade met hete bliksem recept
Karbonade met hete bliksem recept

Karbonade met hete bliksem


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappelen en snijd ze in stukjes. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes. Kook de aardapppelstukjes in weinig water met wat zout 10 minuten en voeg dan de appels toe. Laat alles nog 15 minuten koken en giet het af. Bestrijk de karbonades met 1 eetlepels mosterd. Verhit de boter in de koekenpan en bak de karbonades aan beide kanten gaar en bruin. Bestrooi ze met zout. Stamp de aardappelen met appels fijn. Voeg 2 eetlepels mosterd toe aan de puree en breng het op smaak met zout en suiker. Maak de jus volgens de aanwijzing in het achter gebleven bakvet en roer er 2 eetlepels mosterd door. Serveer de karbonades met de hete bliksem en mosterdjus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade met hete bliksem recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven