Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonaden in folie (mager) recept
Karbonaden in folie (mager) recept

Karbonaden in folie (mager)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad de karbonaden met peper en zout om en om aan in de olijfolie. Snijd intussen de uien en champignons en laat ze zacht smoren in de olijfolie. Neem de uien uit de pan. Verwijder de overtollige olie uit de pan en doe de uien weer terug in de pan. Voeg tomatenpuree toe en schep nog even om. Leg de vier stukken aluminiumfolie op het aanrecht en leg op elk daarvan een plak kaas. Schep hierop het uienmengsel en daarna een karbonade. Daarbovenop weer een schep van het uienmengsel met een plak kaas. Vouw het geheel tot een pakje en leg de 4 pakjes ongeveer 10 minuten in de oven. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonaden in folie (mager) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven