Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonades in uienroomsaus recept
Karbonades in uienroomsaus recept

Karbonades in uienroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de karbonades in met de zout en chilipoeder. Verhit daarna de boter in een koekenpan en bak de karbonades in 5 minuten bruin aan beide kanten. Voeg de uien en tijm toe en pak ze 4 minuten zachtjes mee. Maak de creme saus volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg de saus daarna bij de karbonades, de uien en tijm. Stoof het vlees tenslotte in 10 minuten op een laag vuur gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonades in uienroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven