Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
sojasaus en sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bladselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
Lactose
boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (11)
Karni stobá di Mai (mijn moeders Antilliaans stoofvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 11 recensies RESET
Geef me maar het pika recept alvast bedankt
groetjes John
John 5 september 2014
Voor de 2de keer gemaakt...1ste keer niet zo goed gegaan
maar ditmaal perfect...heel veel dank voor dit recept
C Bakker 12 juli 2014
Drie jaar geleden in Curaçao bij restaurant De Gouverneur voor het eerst carni stoba gegeten. Vanavond was de tweede keer en ik hoopte in de buurt te komen van toen. Beste Jabita, dit was fantastisch!... Lees reactie
Alexander 30 maart 2014
Beste Jaccor,
Sorry voor mijn late reactie. Fijn dat je dit recept lekker vond.
Uiteraard kun je het pittig maken, maar op Curacao eten we er altijd "pika" bij, hete pepers met uien en kruiden in ... Lees reactie
Een mooi recept, mag van mij wat pittiger zijn maar dat kan ik de volgende keer weer eens proberen ik denk wat te weinig losse kruiden gebruikt.
Ik heb bouillon gebruikt in plaats van water smaakt ze... Lees reactie
Sorry Gino, ik kijk niet vaak meer op deze site, maar ik zie dat Renates je vraag al beantwoord heeft. gewoon kijken, proeven en in het begin echt niet veel water bijdoen, alleen als het strikt nodig ... Lees reactie
Dit recept maak ik regelmatig omdat de smaak zo lekker puur is ondanks de vele ingrediënten, je blijft alles proeven! Echt een aanrader als je een gerecht moet maken voor meerdere personen. Ik maak he... Lees reactie
Een aantal keren Antilliaans stoofvlees gegeten en vond het heerlijk. Sinds ik dit recept heb gevonden kan ik als Nederlandse eindelijk dit verrukkelijke vlees zelf bereiden! Bedankt!
Sandra 20 oktober 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.