Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Keftedakia met tomatensaus recept
Keftedakia met tomatensaus recept

Keftedakia met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui in 1 eetlepel olie tot hij goudbruin is. Breng de gefruite ui over in een grote kom en voeg daar alle andere ingrediŰnten aan toe, behalve de bloem en de olijf- en ma´solie. Kneed het mengsel goed, tot een smeu´ge pasta is verkregen, die gemakkelijk van de hand af gaat. Rol hiervan kleine elipsvormige balletjes rol deze vervolgens door de bloem. Verhit de olijf- en ma´solie in een grote koekenpan en braad de gehaktballetjes tot ze goed bruin zijn. Maak intussen de saus. Laat de ingrediŰnten ▒ 1 uur sudderen en laat er, voor de saus gaat indikken, de gehaktballetjes op laag vuur 12.5 minuten in stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit keftedakia met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven