Allergie informatie: Kofta curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 2 theelepel gemberpoeder of verse gember
- 3 eetlepel paneermeel
- zout
- 1 ei
- 1 ui
- 1 klein groen pepertje
- 400 gram tomaten uit blik
- 1 groene paprika
- 4 eetlepel olie
- 2 eetlepel kerriepoeder
- 2 theelepel ketoembar
- 1 theelepel kaneel
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 vleesbouillonblokje
- 1 theelepel chilipoeder
Meer Recepten
- Gele curry
Met kipfilet, curry pasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - heutsie - Dubbele gehaktpannenkoeken
Met pannenkoekmix, gehakt en paprika uit Nederland
2 porties - 15 minuten
Hartige taarten - bauk - Curry van bloemkook met kokosmelk
Met currypasta, bloemkool en kokosmelk uit India
4 porties - 20 minuten
Roerbakgerechten - jodiaanstoot - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor - Beef curry
Met biefstuk, currypoeder en kerriepoeder uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Vlees - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Kofta curry
- Allergieen informatie