Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes recept
Kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes recept

Kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui, de spekblokjes en op het laatst de knoflook. Voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.
Voeg de champignons en de paprika toe en bak 2 minuten mee. Schenk de witte wijn en de kookroom erbij en laat 3 minuten op laag vuur koken. Breng op smaak met zout en peper.
Smelt de roomboter in een koekenpan, bestrooi de kogelbiefstukken aan beide kanten met zout en peper en bak ze in 6.5 minuten bruin en van binnen rosč , medium, of well done.
Neem het vlees uit de pan en verpak het in aluminiumfolie.
Laat het vlees 2 minuten rusten.
Serveer de biefstuk met de gebakken groenten en garneer met de bosui.

Serveersuggesties

Lekker met krokant gebakken aardappeltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kogelbiefstuk met champignons, paprika en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven