Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden) recept
Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden) recept

Krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de rawits schoon en snij deze in kleine stukjes.
Wrijf in een vijzel de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een mooie kruidenpasta.
Meng hierdoor de petis.
Snij het vlees in kleine blokjes.
Voeg de vleesblokjes door de boemboe.
Schep het geheel goed om en laat dit een paar uur marineren.
Maak de tomaten schoon en snij deze in stukjes.
Meng de ketjap en de tomaten door het vleesmengsel.
Verhit in de wok wat olie.
Voeg het vleesmengsel toe en bak dit voor 5 minuten.
Voeg dan water toe en wel zoveel dat het vlees net onder staat.
Laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krengsengan (lams- of geitenvlees met fijne kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven