Allergie informatie: Krengsengan (varkensvlees met fijne kruiden)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees
- 4 tomaten
- 4 eetlepels ketjap manis
- 6 eetlepels sojaolie
- heet water
- 2 grote uien
- 4 teentjes knoflook
- 1 lombok
- 2 bouillonblokje
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Krengsengan (varkensvlees met fijne kruiden)
- Allergieen informatie