Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokant gehaktbrood recept
Krokant gehaktbrood recept

Krokant gehaktbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 210 graden.

Meng het gehakt, de aardappel, wortel, ui, 30 gram paneermeel, ei, 2 eetlepels tomatensaus, kruiden en zwarte peper in een kom goed door elkaar.
Schep het mengsel in een brood of cakevorm van 11x21 cm, druk het een beetje aan en bak het 1 uur in de oven, of totdat het gaar is.
Giet dan het overtollige braadvocht en draai het gehaktbrood om op een licht ingevet bakblik.
Meng de tomatensaus met de worcestersaus, het paneermeel en de boter, bestrijk het gehaktbrood met dit mengsel en bak nog eens 17.5 minuten in de oven of totdat de bovenkant goudbruin en knapperig is. Dien het gehaktbrood warm of koud op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokant gehaktbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven