Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsbout met gorgonzola recept
Lamsbout met gorgonzola recept

Lamsbout met gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Lamsbout of schouder met peper/zout en tijm bestrooien en daarna 10 min. aanbraden. Sjalotten, knoflook en prei schoonmaken en in het bakvet van de bout aanfruiten. Dan olijven en rode wijn erbij, even goed doorhitten dan champignons erbij en de bout er weer bij. In een grote schaal alles in de oven 220 graden C. en na 10 min. keren en met de helft van een mengsel van room en gorgonzola insmeren. Na 10 min. weer keren en de rest van het roommengsel insmeren, dan nog ca 1 uur in de oven. Af en toe even kijken, als nodig af en toe bedruipen met het roommengsel. Lekker met een beetje kruimige aardappelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsbout met gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven