Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsbout met uienkorstje recept
Lamsbout met uienkorstje recept

Lamsbout met uienkorstje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak 2 uien schoon en snij deze in dikke ringen.
Maak de laatste ui schoon en rasp deze fijn.
leg de uien en de lamsbout in een met olijfolie ingevette ovenschaal
Voeg de groentebouillon toe.
Voeg zout en peper toe.
Laat het mengsel ongeveer 40 minuten garen in de oven.
Besprenkel het vlees regelmatig met de groentebouillon.
Meng in een kom het paneermeel met het kaneelpoeder.
Voeg het ei en de ui toe.
Roer goed tot een papje ontstaat.
Bestrijk het vlees 20 minuten voor het einde van de kooktijd met het papje dat voor een mooie en lekkere goudbruine korst zorgt.
Snij het vlees in plakken.
Verdeel over de borden samen met de korst.
Schep er wat kookvocht bij.

Serveersuggesties

Lekker met gekookte aardappelen en sperzieboontjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsbout met uienkorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven