Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten recept
Lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten recept

Lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
Doe de pijnboompitten, basilicum, knoflook en olijven op een groot bord, gebruik een groot mes om het allemaal fijn te snijden tot een grove pasta. Kruid het met de zout en peper.
Rol de uitgebeende schouder uit en plaats het met de huidzijde onder op een bord. Verspreid de basilicum pasta over het vlees, wrijf het er een beetje in. Rol het op en bind het stevig vast met vleesdraad/rolladedraad.
Plaats de lam in een braadslee. Braad het in de oven voor 10 minuten. Verlaag de temperatuur tot 180 graden Celsius en braad het voor 40 minuten.
Haal de braadslee uit de oven, voeg alle groente en aardappelen toe en meng het totdat het bedekt is met de vleessappen. Braad het voor 40 minuten.
Haal het vlees uit de braadslee en plaats het op een bord. Bedek het met aluminium folie en laat het 10 minuten rusten. Hou de groente warm.
Serveer het vlees dik gesneden met de groente en aardappelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven