Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamscurry recept
Lamscurry recept

Lamscurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij het vlees in dobbel stenen. meng het vlees met de currypasta en laat het een half uurtje intrekken.
Pel de uien en snipper deze.
Verhit de gegaarde boter of olie in een braadpan en voeg de uien met het kaneelstokje toe en fruit dit enkele minuten tot de uien zacht zijn.
Kruid met de kardemom. Voeg de stukken vlees toe en bak het al omscheppend tot het de roze kleur verloren heeft. Bestrooi met zout en peper. Voeg de tomatenblokjes met sap de tomatenpuree en zoveel bouillon tot tot het vlees net onder staat.
Breng het aan de kook en draai de warmtebron vervolgens laag. Laat het vlees gaar stoven in ongeveer 1-1 uur.
Spoel de kikkererwten in een zeef af onder stromend water en laat uitlekken.
Laat de kikkererwten het laatste half uur mee stoven. Voeg op het laatst de gewassen spinazieblaadjes in portie toe en laat ze slinken in de stoofschotel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamscurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven