Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn recept
Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn recept

Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de koteletjes in met zout en laat ze even staan. Pureer de groene olijven met knoflook, kappertjes, rozemarijn, peterselie en olijfolie tot een pesto. Verhit een grillpan en bestrijk hem met olijfolie. Grill de koteletjes in 3 minuten per kant gaar. Serveer de koteletjes met de groene pesto.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven