Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsrack gemarineerd met verse kruiden recept
Lamsrack gemarineerd met verse kruiden recept

Lamsrack gemarineerd met verse kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep het vlees droog en verwijder eventueel het vlies en/of vet. Snij de kruiden en knoflook grof en meng met de olie. Laat het vlees ruime tijd (min 2 uur) marineren in de kruidenmix.
Verwarm de oven op 210 graden.
Smelt de boter in een pan en voeg de honing toe. Zet het vuur uit.
Verwijder de meeste kruiden van het vlees. verwarm een koekenpan op hoog vuur met een beetje olie. Bak het vlees aan alle kanten bruin in 3 minuten. Leg het vlees in een ovenschaal en giet er een mix overheen van gesmolten roomboter en honing. Na 15 minuten uit de oven halen en 5 min laten rusten.
Serveer als losse karbonaadjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsrack gemarineerd met verse kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven