Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsrack met honing recept
Lamsrack met honing recept

Lamsrack met honing


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vermeng de knoflook, gemberwortel, sojasaus en honing. Wrijf de racks met deze marinade in en laat ze ongeveer 5 uur intrekken. Leg de racks in een braadslee en braad ze 45 tot 60 minuten in een op 190 graden C voorverwarmde oven. Keer de racks tijdens het braden regelmatig en bedruip ze tussendoor steeds met de marinade. Ook lekker op de bbq.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsrack met honing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven