Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsrack met Parmezaanse kaaskorst recept
Lamsrack met Parmezaanse kaaskorst recept

Lamsrack met Parmezaanse kaaskorst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Was de peterselie en hak deze zeer fijn.
Rooster de pijnboompitten en hak deze fijn.
Rasp de kaas fijn.
Laat de lamsracks kort voor gebruik op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 200 ░C.
Roer in een kom 75 gram zacht boter, broodkruim, knoflook, peterselie, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, zout en peper door elkaar.
Bestrooi de lamsracks met peper.
Verhit de overige boter in een koekenpan en bak hierin de lamsracks in ca. 4 minuten rondom goudbruin.
Neem de lamsracks uit de pan en druk het Parmezaanse kaasmengsel op het vlees.
Laat de lamsracks in een braadslede midden in de oven in ca. 13.5 minuten mooi rosÚ garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsrack met parmezaanse kaaskorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven