Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsvlees in rode wijn recept
Lamsvlees in rode wijn recept

Lamsvlees in rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Pel de knoflook en snijd ze fijn. Snijd de lamslapjes in reepjes. Snijd de oesterzwammen in reepjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie met de boter in de wok en fruit de sjalotjes met knoflook glazig. Voeg de vleesreepjes toe en bak het bruin. Schenk langzaam de wijn erbij en laat de reepjes 2 minuten sudderen. Breng het op smaak met zout. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder alu-folie. Voeg de spruitjes en danish blue toe aan de wijnsaus. Laat de kaas smelten in de wijnsaus en kook de spruitjes in 10 minuten al omscheppend beetgaar. Neem de spruitjes uit de wok en stoof de oesterzwammen in het wijnvocht bruin. Voeg de spruitjes en vleesreepjes toe. Breng het op smaak met zout en serveer het gerecht direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsvlees in rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven