Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lamsvlees met lente uitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een niet metalen kom lamsvlees, rijstwijn of sherry, 1 eetlepel sojasaus, theelepel zout en de witte peper. Dek het af en zet het 10 minuten in de koelkast. Snijd de lente uitjes diagonaal in stukjes van 4 cm. Breng in een wok op een hoog vuur, doe eetlepel olie erin en verdeel deze over de bodem en de zijkanten. Voeg de choisum toe, roerbak en voeg 1 teentje knoflook en 1 eetlepel sojasaus toe. Bak alles 3 minuten lekker knapperig. Haal de wok van het vuur, schep de groenten eruit en hou ze warm. Veeg de wok schoon met keukenpapier en verhit hem op een hoog vuur. Voeg 1 eetlepel olie toe en verdeel dit over de wok. Bak nu het vlees in porties in 1 tot 2 minuten bruin. Zet het dan apart. Doe, indien nodig, meer olie in de pan. Voeg de lenteuitjes en de rest van de knoflook toe en roerbak 1 tot 2 minuten. Meng azijn, sesamolie en de rest van de sojasaus. Giet het mengsel in de wok en roer 1 minuut. Doe het vlees er weer bij en roerbak nog 1 minuut, zorg ervoor dat het goed warm is. Serveer met geroerbakte groenten en de rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsvlees met lente uitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven