Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lever met ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de lever met zout, peper en knoflookpoeder. Steek in ieder plak 1 kruidnageltje. Daarna omwentelen in de bloem. Verhit de roomboter en bak de lever lichtjes aan. Omkeren en weer even aan bakken. Tegelijk ook de in ringen gesneden uien meebakken. Wanneer de lever is gebakken en de uien lichtbruin zijn een scheutje azijn toevoegen aan het braadvocht. Daarna een half kopje lauwwater er bij doen. Gaan roeren tot het een mooi geheel is. Tot slot de room er bij gieten. Gaan roeren tot een mooie saus is ontstaan. Laat dit geheel even lekker pruttelen.

Serveersuggesties

Lekker op een stukje brood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lever met ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven